Kolašinki izgorjela sušara, vatrogasci spasili zimnicu
Foto: Dnevne novine

U naselju preko Svinjače

Kolašinki izgorjela sušara, vatrogasci spasili zimnicu

U Kolašinu, u naselju preko Svinjače danas je izgorjela sušara i pomoćni objekti vlasništvo Mijojke Rondović.

Intervencijom pripadnika Službe zaštite i spasavanja spriječeno je širenje vatre na ostale kuće u naselju.

Kako je kazao Vuksan Popović, pripadnik Službe zaštite i spasavanja, poziv su dobili u 14 i 20 sati od mještanima Željka Braunovića.

Iako su vrlo brzo bili na licu mjesta vatra je već bila zahvatila kompletnu sušaru i pomoćni objekat.

“Vatra se približila kući Rondovića i kući Braunović gdje je „stigla“ da zahvati roletnu na prozoru. Sa dva vozila smo uspjeli da zaustavimo dalje širenje vatre i sačuvamo okolne kuće dok je sušara sa objektima izgorjela. Meso koje se sušilo je popadalo po zemlji, pomogli smo da se opere i mislim da neće biti oštećeno", kazao je Popović za Dnevne novine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.