Fakultet se oglasio o snimku studentkinje koja se drogira na nastavi (VIDEO)
Foto: Screenshot

Konzumirala kokain na predavanju

Fakultet se oglasio o snimku studentkinje koja se drogira na nastavi (VIDEO)

Na društvenoj mreži „Fejsbuk“ objavljen je video-snimak na kojem se vidi kako ženska osoba koristi „drogu koja se uzima na nos“, prenose danas hrvatski mediji i navode da je neimenovana studentkinja privatnog zagrebačkog Univerziteta VERN potvrdila da je snimak autentičan.

Snimak se prvo pojavio na satiričnoj stranici na Fejsbuku Hardkoo7, ali su se ubrzo u komentarima ispod objavljenog materijala pojavile tvrdnje raznih studenata da je to snimljeno na privatnom zagrebačkom Univerzitetu VERN.

Univerzitet VERN odmah se oglasio saopštenjem da je „primio informaciju o video-materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta“.

Odmah po prijemu informacije Univerzitet VERN je pokrenuo je odgovarajuće pravne i druge postupke, dodaje se u saopštenju.

„Osuđujemo svako postupanje koje se krši sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove, te će ovaj predmet biti obrađen u skladu sa navedenim“, dodaje se u saopštenju.

„To je bez sumnje VERN, vidim to po stolovima i stolicama. Mislim da je riječ o dvorani na prvom spratu, rekla je jedna studentkinja, koja je željela da ostane anonimna.

Fonet

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.