Begović očekuje da će imovina Marovića biti vraćena
Zdravko Begović

U zakonskom roku od osam dana

Begović očekuje da će imovina Marovića biti vraćena

U Višem sudu u Podgorici održano je ročište po žalbi povodom privremene mjere kojom je Specijalno državno tužilaštvo blokiralo imovinu Svetozara Marovića i njemu bliskih lica.

Vijeće će odluku donijeti u zakonskom roku od osam dana.

Marovićev advokat, Zdravko Begović, očekuje da će imovina njegovog branjenika biti odblokirana, jer je, kako je kazao, stečena na legalan način.

"Branioci su u navodi svoje žalbe osporili rješenje koje je donio sudija za istragu Višeg suda, sa argmentacijom da je imovina stečena na zakonit način. Mojem branjeniku se na teret stavlja da je stan koji je otkupio 1992. stečen kriminalnom radnjom. Ja sam reagovao smatrajući da je to potpuno apsurdan predlog i iz tih razloga očekujem od Krivičnog viječa da ukine takvu privremenu mjeru", kazao je Begović, prenosi TVCG.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.