URA: Sve štetne i sumnjive odluke DPS vlasti biće procesuirane
Petar Martinović

Cetinje

URA: Sve štetne i sumnjive odluke DPS vlasti biće procesuirane

Jedan od važnijih segmenata programa cetinjske URA, kao nosioca promjena u Prijestonici, jeste preispitivanje i procesuiranje svih sumnjivih odluka, uključujući reviziju svih većih tendera prethodne vlasti, saopštio je kandidat za odbornika u ovom gradu Petar Martinović.

On poručuje da se cetinjska URA nedvosmisleno zalaže da se interesi grada i opšteg boljitka građana Cetinja, stave ispred interesa pojedinaca, pa i ispred čuvanja “fotelja”.

“Da bismo uopšte mogli govoriti o brojnim korekcijama grešaka prethodne vlasti, nužno da imamo jasno zacrtane ciljeve i drugačiji pristup. Zato nam je namjera da kompetentnost, profesionalnost, odgovornost i transparentnost prilikom obavljanja svih javnih poslova budu ispred partijske poslušnosti i poniznosti. Jedino ovakav pristup, koji uveliko baštini cetinjska URA, može dovesti Prijestonicu prvo u fazu rekovalescencije, pa onda do potpunog i dugo čekanog oporavka”, navodi Martinović.

On tvrdi, da su u URA-i svjesni da će se suočiti sa teškim iskušenjima jer je, kako ističe, DPS zadužio Prijestonicu sa frapantnih 25 miliona eura, a da to, tvrdi Martinović, nije dovelo ni do minimalnog popravljanja životnog standarda, stvaranja radnih mjesta ili do povećanja prirodnog priraštaja.

“To zaduženje može samo da Prijestonicu dovede u dužničko ropstvo. Prvi zadatak nam je da se izvučemo iz te opasnosti, a uporedo sa tim da provjerimo kako kako su “stručnjaci” iz DPS-a uspjeli da toliko nagrde svoj grad. Cetinjska URA će nakon 26. novembra jednom za sva vremena stati na kraj štetočinama koje se lažno predstavljaju kao patriote”, zaključuje on.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.