Ćeman: Trajno riješiti pitanje prevoza učenika do svih djelova Bihora
Isljam Ćeman

SD Petnjica

Ćeman: Trajno riješiti pitanje prevoza učenika do svih djelova Bihora

Socijaldemokrate Petnjice zalagaće sei da se u narednom periodu trajno riješi pitanje prevoza učenika, što je u Bihoru prepoznato kao jedan od prioritetnijih problema, saopštio je odbornički kandidat Isljam Ćeman.

"Smatramo da je neophodno, shodno procedurama, obavezati autoprevoznike da voze učenike do svih djelova Bihora, kao i da se tender ne smije dobijati parcijalno, već u cjelosti za sva navedena mjesta", kazao je Ćeman.

Na taj način, kako je dodao, će se izbjeći eventualni propusti i zloupotrebe privatnih firmi, koje prihvataju da voze učenike samo na linijama koje im donose veći profit, čime uskraćuju učenike iz drugih djelova Bihora, koji su prinuđeni da se sami snalaze za prevoz. 

"Socijaldemokrate prepoznaju ovo kao jedan od gorućih problema stanovnika Petnjice i očekujemo da lokalna samouprava u što kraćem vremenskom periodu riješi ovaj problem u saradnji sa privatnim prevoznicima koji su dobili tender. Insistiraćemo na tome da opština, čija je organizacija prevoza isključiva nadležnost, subvencioniše prevoz učenika", naveo je Ćeman.

Socijaldemokrate, dodao je, neće tolerisati nemarnost i neažurnost službi koje su tu radi građana i moraju biti servis građanima i u tom smislu riješiti veliki problem za učenike Bihora.

"Nećemo dozvoliti da se Bihorci i Bihorke dovode u zabludu, niti da se odgovornost za postojeće probleme prebacuje na one u čijoj nadležnosti nije njihovo rješavanje.  Mi nudimo našim Petnjičanima sposobne, vrijedne i mlade ljude, koji su spremni da se uhvate u koštac sa problemima i u skladu sa mogućnostima i zakonom rade na njihovom rješavanju, zato vas pozivamo da 26.novembra zaokružite broj 4 i da zajedno stanje u našem Bihoru mijenjamo na bolje", poručuje Ćeman.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.