Za vikend sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva
Ilustracija

Delta siti

Za vikend sajam Pet&Vet: Promocija odgovornog vlasništva

Ovog vikenda u podgoričkom šoping molu Delta siti agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće treći sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet.

Vlasnici kućnih ljubimaca imaće i ovog puta priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom potrepština za svoje mezimce, da iskoriste sajamske popuste, ali i da udome mače ili štenca i savjetuju se sa stručnim licima. Pet šopovi, uvoznici i distributeri hrane i opreme za kućne ljubimce i privatne veterinarske ustanove predstaviće svoju ponudu i usluge i posjetiocima ponuditi povoljnosti prilikom kupovine, a tokom sajma će biti promovisano i odgovorno vlasništvo.

„Na sajmu će svoje usluge i ponudu predstaviti 15 izlagača pa posjetioci mogu da očekuju vrlo bogatu i raznovrsnu ponudu. Ovog puta će u ponudi biti i ljubimci poput ptica, kunića, kornjača, ribica i gmizavaca. Veliko nam je zadovoljstvo što smo dobili podršku Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore čija će predstavnica oba dana, u popodnevnom terminu, promovisati kampanju “Be his hero” koju je pokrenula Svjetska organizacija za zdravlje životinja. Ova kampanja se sprovodi u svim zemljama Balkana, a njen cilj je promocija odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. Nevladine organizacije Ruka-Šapi i Spas će tokom sajma promovisati odgovorno vlasništvo i udomljavanje, a orgnizovaćemo i nagradne igre za posjetioce. Zainteresovanim posjetiocima će biti predočene i prednosti čipovanja i sterilisanja mačaka i pasa, a biće upoznati i sa odlukama lokalnih samouprava o načinu držanja kućnih ljubimaca kao i sa pravilima i uslovima koje treba da ispunjavaju pansioni i skloništa za napuštene životinje i odgajivačnice pasa“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma će biti  organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. U okviru nagradne igre „I ja želim ljubimca“ mališani će imati  priliku da osvoje ljubimca iz ponude izlagača, a u nedjelju će biti održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca“ koji se treći put organizuje u okviru sajma Pet&Vet. Na sajmu će biti organizovano udomljavanje štenaca i mačaka kao i veterinarsko savjetovalište u okviru kojeg će posjetioci imati priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem veterinaske ambulante Royal Vet.

Na trećem sajmu Pet&Vet učestvuju: ZOO Market (MBM PRO d.o.o), Versele-Laga, Brit (Stratus d.o.o), Pet šop Gileki, PVU MontVet, Happy Dog, Petmarket, ZOO Tropiko, pet šop Scooby-Doo, Vrtni centar Kalia- Sve za kućne ljubimce, Royal Vet, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-Šapi i Sklonište za napuštene životinje Mali Raj.

 



 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.