Ljubav u tenisu: Dominik Tim u vezi sa Kristinom Mladenović
Dominik Tim

Ljubav u tenisu: Dominik Tim u vezi sa Kristinom Mladenović

Najbolji austrijski teniser Dominik Tim, trenutno četvrti igrač svijeta, u ljubavnoj je vezi sa francuskom teniserkom srpskog porijekla Kristinom Mladenović.

Tim je svoju ljubavnu tajnu otkrio na ATP turniru u Londonu, nakon što se Kristina već ranije pojavila pored njega na Ju-Es openu. Na ATP masters finalu u Londonu, ona je sela u Timov boks, odmah uz njegovu majku Karin.

Nakon što su austrijski mediji otkrili ovu ljubavnu tajnu, Tim je prekinuo spekulacije i poručio: „Očigledno je, mislim da o tome ne moram ništa da govorim“.

Bečki dnevnik Hojte posvetio je posebnu pažnju Kristini Mladenović, objavivši da su njeni roditelji 1992. emigrirali iz Srbije u Francusku, gdje je ona i rođena.

4683941

Kristina Mladenović

Navedeno je da je Kristina od sedme godine na teniskim terenima, a od 2006. se profesionalno bavi ovim sportom, u kojem je trijumfovala na dva turnira - u Tajpeju 2012. i ove godine u Sankt Peterburgu.

Ona se sada nalazi na 14. mjestu VTA liste, a prošlog juna bila je na 12. poziciji.

U dublu je Kristina još uspješnija i oktobra 2016. zauzimala je drugo mjesto na svijetu.

Tim je do sada osvojio osam turnira i tako zaradio 8,5 miliona dolara, a njegova djevojka 6,7 miliona dolara. 

Trener Tima Ginter Bresnik ističe da nije loše što je Kristina teniserka, jer to znači da razumije ovaj sport i prihvata određene stvari.

Tanjug/RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.