Milo Đukanović

Đukanović boravio u Petnjici

"Bihorci neće pružiti šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori"

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović boravio je danas u posjeti Opštini Petnjica. Tokom posjete, Đukanović govorio je na tribini u mjesnoj zajednici DPS Vrbica, razgovarao sa građanima u mjesnoj zajednici Bor i obišao nekoliko domaćinstava.

U razgovoru sa Bihorcima, Đukanović im je još jednom zahvalio na snažnoj podršci koju su oni, ali i petnjička dijaspora, dali obnovi nezavisnosti i izgradnji Crne Gore kao države multietničkog, multivjerskog i multikulturnog sklada.

PredsjednikDPSMiloDjukanovicuposjetiOODPSPetnjica1511201701

"Na takvu podršku je država odgovorila ispunjavanjem onoga što su bile potrebe bihorskog kraja, prije svega odlukom o formiranju Opštine Petnjica, a potom i stvaranjem uslova za snažniji ekonomski zamah ovog kraja", kazao je Đukanović.

PredsjednikDPSMiloDjukanovicuposjetiOODPSPetnjica1511201702

On je kazao da nema dilemu da će na predstojećim lokalnim izborima 26. novembra Bihorci mudro, kao i uvijek, umjeti da prepoznaju kvalitet DPS-a kao partije koja je svojim programom i ljudima sa odborničke liste najbolja garancija za dalji napredak ovog kraja, kao i neće pružiti nikakvu šansu onim partijama koje nikad nijesu željele dobro Crnoj Gori, posebno Petnjici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.