Crna Gora domaćin Kongresa IUSY
IUSY

Crna Gora domaćin Kongresa IUSY

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore biće od 15. do 18. februara 2018. godine domaćin Kongresa IUSY-a (Internacionalne unije socijalističke omladine).

IUSY je  najveća i najstarija politička organizacije mladih na svijetu, osnovana 1907. godine.

IUSY okuplja mlade iz socijalističkih, socijaldemokratskih i radničkih omladinskih organizacija iz 136 političkih partija i više od 100 država svijeta.

NikolaPesic

Nikola Pešić

"Za Savjet mladih DPS je velika privilegija što je dobio čast da bude domaćin IUSY Kongresa, veoma važnog skupa koji se po prvi put organizuje u Crnoj Gori. To je samo još jedan od pokazatelja da Savjet mladih DPS, pored toga što je najorganizovanija i najveća organizacija mladih u Crnoj Gori, uživa i veliko poštovanje mladih iz cijelog svijeta, koje su iskazali time što nam je dodijeljeno da organizujemo Kongres IUSY-a.  Sa zadovoljstvom ćemo u Crnoj Gori ugostiti preko 300 mladih lidera iz cijelog svijeta, siguran sam da ćemo im biti odlični domaćini i da ćemo ukupnom organizacijom i učešćem na Kongresu opravdati povjerenje koje nam je ukazano", rekao je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.