Prodata Autobuska stanica u Herceg Novom
Autobuska stanica Herceg Novi

Za 370 000€

Prodata Autobuska stanica u Herceg Novom

Autobuska stanica u Herceg Novom prodata je za 370.000 eura jednoj privatnoj kompaniji.

Predsjednik Odbora direktora Hotelsko turističkog preduzeća (HTP) Vektra Boke, u čijem je vlasništvu bila Autobuska stanica, Milić Popović, nije želio da precizira kojoj kompaniji je ona prodata.

"Autobuska stanica je prodata, putem javnog konkursa, drugoplasiranoj kompaniji, a procedura je sprovedena u skladu sa Planom reorganizacije Vektra Boke", rekao je Popović, i dodao da su na oglas za prodaju pristigle samo dvije ponude.

U toku nadmetanja, kako je objasnio, jedna kompanija je odustala od kupovine, čime je druga stekla uslove da bude izabrana.

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, za Dnevne novine je kazao da je ta lokalna samouprava htjela da kupi Autobusku stanicu i da je planirala da uđe u tenderski proces, ali da se od toga odustalo zbog imovinskih sporova.

“Bez obzira na prodaju, lokalna uprava će raditi na tome da se izgradi nova Autobuska stanica, u skladu sa standardima”, rekao je Katić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.