Demokratski front traži smjenu Stankovića
Ivica Stanković

Klub da pokrene inicijativu

Demokratski front traži smjenu Stankovića

Poslanici Demokratskog fronta (DF) predložiće poslaničkom klubu pokretanje inicijative za smjenu vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića, odlučilo je Predsjedništvo tog saveza.

Članovi Fronta su odluku donijeli nakon što je Specijalno državno tužilaštvo u utorak podiglo i dostavilo Višem sudu optužnicu protiv predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića i članova njegove grupe u vezi optužbi za stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

Funkcioner DF-a, Andrija Mandić, kazao je da je Stanković šef tužilačke vlasti u Crnoj Gori.

"Više puta smo ga prozivali i pozivali da radi svoj posao. Kako se to nije desilo odlučili smo da stavimo 18 potpisa, ako poslanički klub podrži naš predlog, za smjenu Stankovića", rekao je Mandić novinarima ispred Višeg suda.

Na pitanje očekuje li da će opozicija podržati njihovu inicijativu, Mandić je odgovorio "o tom – potom". 

"Prvo da donesemo odluku na našem poslaničkom klubu pa ćemo onda ići dalje“, rekao je on.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.