Sajam antikviteta i kolekcionarstva  u Bazaru

17., 18. i 19. novembra

Sajam antikviteta i kolekcionarstva u Bazaru

Tržni centar Bazar u saradnji sa Crnogorskim udruženjem kolekcionara, organizuje Sajam antikviteta i kolekcionarstva „VIII Antico Bazar“.

Sajam će se održati 17., 18. i 19. novembra. Svi ljubitelji starina i jedinstvenih, unikatnih predmeta će, tokom ova tri dana, pronaći mnoštvo zanimljivih predmeta koji će biti predstavljeni u Bazaru.

Na sajmu će kolekcionari iz Crne Gore i regiona predstaviti stare satove, nakit, knjige, antikvarni i stilski namještaj, umjetničke slike i grafike, antikvarno posuđe, predmete od srebra, keramike, porcelana i kristala i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Sajam će biti prilika da se svi zainteresovani edukuju i razmjene iskustva o ovom hobiju, ali i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način ova i slične manifestacije, između ostalog, pomažu očuvanju kulturnog i umjetničkog blaga naše zemlje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.