Australija: Doktor ajkulu udario pesnicom u nos i odbranio se
Izvor:9news

Australija: Doktor ajkulu udario pesnicom u nos i odbranio se

Jedan britanski ljekar pesnicom je udario ajkulu u nos i uspio da pobjegne od njenih čeljusti dok je surfovao u Australiji.

Čarli Fraj (25) ima samo površinske rane na desnom ramenu i nadlaktici od napada ajkule na plaži Avoka, 90 kilometara sjeverno od Sidneja, prenosi Beta.

Fraj koji dva mjeseca radi u obližnjoj bolnici, rekao je danas da je najprije pomislio da se neko od surferta šali s njim, ali kada je shvatio da je to što pliva oko njega ipak ajkula, sjetio se da se odbrani pesnicama što je nedavno vidio u snimku iz 2015, na kojem australijski surfer Mik Fening priča o tome kako je udario i otjerao veliku bijelu ajkulu.

Na snimku objavljenom na sajtu Svjetske surferske lige, vidi se kako Fening na takmičenju u Južnoj Africi pada s daske za surf, a zatim pored njega izranja veliko leđno peraje ajkule.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.