DPS Kotor: Dragica Perović da pokaže poštovanje prema koleginici
Kotor

Medijski prostor za obračun

DPS Kotor: Dragica Perović da pokaže poštovanje prema koleginici

Kotorski odbor DPS saopštio je da predsjednica SO Kotor Dragica Perović iskoristila "medijski prostor da se osiono obračuna sa našom mladom odbornicom."

Oni su reagovali na saopštenje predsjednice SO Kotor Dragice Perović u kojem je pozvala odbornicu DPS u SO Kotor Teu Brajak da se "ne bavi političkim trućanjem" i da za prvu narednu sjednicu "uzme aktivno učešće u radu".

"Dragica Perović nije porekla ništa od kritika koje su upućene lokalnoj vlasti u Kotoru. Umjesto toga, iskoristila je medijski prostor da se osiono obračuna sa našom mladom odbornicom pokušajem da je diskvalifikuje na račun godina i njene procjene doprinosa radu našeg odborničkog kluba. Politikanstvo i trućanje spočitava, a politikanstvom odgovara, bez argumenata, i ne daje odgovore na pitanja, a imala je priliku da nam odgovori da li je šampion u odlaganju sjednica u posljednji trenutak SMS porukama. Perović zaboravlja da je kao odbornica opozicije bila maksimalno uvažavana, da su njeni predlozi razmatrani i sprovođeni. I pored toga, ostaće upamćena po izjavi „došlo je mojih 5 minuta“, ne dajući pravo odbornicima DPS-a da iskoriste svoje poslovničko pravo. Ovakav rječnik govori samo o Dragici Perović, njenom bontonu i demokratskom kapacitetu. Neka je na čast njoj i partiji koja je imenovala odnos prema mladoj osobi, i koleginici odbornici, iako joj je teško to da prihvati. Moraće prije ili kasnije da shvati da je predsjednik/ca skupštine prvi među jednakim odbornicima, ali tako je kada je pogrešno shvatila svoj angažman", navodi se u reagovanju DPS Kotor. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.