OVIM potezima ćete otjerati i najzaljubljenijeg muškarca
Ilustracija

Vodite računa o ponašanju

OVIM potezima ćete otjerati i najzaljubljenijeg muškarca

Dame, povedite računa o svom ponašanju.

Sastanci s vašim bivšim

Ili spominjanje bivšeg s vremena na vrijeme. Oni shvataju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala prije njega, ali s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju.

Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem uzrokuje navalu misli o tome šta ste vi i bivši radili, glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem…apsolutno nepotrebne komplikacije, piše cosomopilitan.rs.

Pridržavanje vaših torbica

Kada frajer prima clutch torbicu ili poštenu, veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obješen. Uništen. Nepostojeći.

Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali daleko od toga da to čine drage volje. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: Papučar! Crvenim, velikim slovima!

Molba da pomogne vašim prijateljicama

U redu, shvatamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ srećan/ pravo muško koje zna napraviti šta god ti padne napamet, ali vjerujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj best frendici ofarbaju stan.

Ili sastave novi krevet. Ili je presele na drugi kraj grada. Iako će to napraviti, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to napraviti nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.