U teškoj nesreći poginule najljepša srpska šampionka i najpoznatija bodibilderka (FOTO)
Foto: Foto P. Mitić

Velika tragedija

U teškoj nesreći poginule najljepša srpska šampionka i najpoznatija bodibilderka (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice poginule su dvije šampionke u bodibildingu. Jedna od njih bila je najuspješnija i najpoznatija, a druga je to tek trebalo da postane, pošto je važila za najtalentovaniju.

Velika tragedija dogodila se kod Kovačice gdje su u saobraćajnoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać (16).

U nesreći je poginula i majka Milice Beslać, a teško je povrijeđen njen otac, koji je bio za volanom. Otac djevojčice je zadobio teške povrede i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu. On je na operaciji i ljekari se bore za njegov život.

Nesreća se dogodila na uglu Ulice JNA i Bratstva jedinstva u Kovačici kada su se takmičarke vraćale iz Rumunije sa Svjetskog prvenstva. Do sudara je došlo kada je automobil "folksvagen bora" udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusku stanicu.

Branislava je bila jedna od najboljih, ako ne i najbolja i najpoznatija srpska bodibilderka, a na tom Svjetskom prvenstvu u Rumuniji je zauzela 4. mjesto i pohvalila se nagradom na svom Fejsbuk profilu.

23434909102090528093508555486970204939246857n

Branislava Jovanović

Bila je višestruka šampionka države i Balkana u "fizik" kategoriji.

Milica Beslać je bila članica fitnes kluba "Bim džim" iz Barajeva, proglašena je 2015. godine za najbolju mladu sportisktinju Apatina i važila je za najveću nadu srpskog bodibildinga.

Kako za "Blic" kažu iz Saveza Srbije za bodibilding, Branislava Jovanović i Milica Beslać su bile vrhunski sportisti.

"Branislava Jovanović je višestruki prvak na međunarodnim takmičenjima, kao i na domaćim, a Milica je bila višestruki prvak Balkana i državnih takmičenja", kaže generalni sekretar Saveza Srbije za bodibilding Predrag Bićanin.

PoginulaMilicaBesla1000x0

Milica Beslać

Bila je šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina, a tu titulu je osvojila proteklog ljeta u Baru.

Takođe, bila je i prvakinja države i to je ostvarila dvije nedjelje prije tragedije.

Plenila je ljepotom i stasom, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje na Fejsbuku.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.