Kaluđerović: Da se nikad ne zaborave Crnogorci koji su se borili za ovu zemlju
Foto: Demokratska

Obilježili Dan oslobođenja Cetinja

Kaluđerović: Da se nikad ne zaborave Crnogorci koji su se borili za ovu zemlju

Nosilac izborne liste „Crnogorska – na okup Crnogorci“ Ivica Kaluđerović i kandidati za odbornike naše izborne liste, obilježili su danas 13. novembar – Dan oslobođenja Cetinja, polaganjem vijenaca na spomen-kosturnicu i spomenik Lovćenska vila.

„Danas smo posebno ponosni što smo Cetinjani i što smo Crnogorci. Ovo je dan sjećanja na sve Crnogorce koji su se hrabro borili i ginuli za Crnu Goru tokom I i II Svjetskog rata. Ovo je jedan skroman, ali iskren način da im se odužimo kako nikada ne bi bili zaboravljeni“, kazao je Kaluđerović.

Polaganjevijenaca1

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.