Margaret En Uehara posjetila NP Prokletije
Posjeta ambasadorke NP Prokletije

Margaret En Uehara posjetila NP Prokletije

Nacionalni park Prokletije posjetila je juče ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Margaret En Uehara i time pokazala posvećenost svoje zemlje u očuvanju crnogorske kulturne i nacionalne baštine.

Direktorica NP Prokletije Irma Pupović je istakla da se tokom šetnje parkom, u opuštenoj i neformalnoj atmosferi, razgovaralo o prirodnim ljepotama ovog kraja, i da svako godišnje doba na osoben način ističe prirodne ljepote ovog parka.

posjetaambasadorkenpprokletije2

Vodič parka je informisao ambasadorku o dolini Grebaje i planinskim vrhovima koji je okružuju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.