Krivična prijava Beograđaninu: Prevarom sa tuđeg računa prisvojio 760.000 eura
Ilustracija

Koristio falsifikovani pasoš

Krivična prijava Beograđaninu: Prevarom sa tuđeg računa prisvojio 760.000 eura

Protiv R.V. (57) iz Beograda, državljanina Republike Srbije, podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivčno djelo prevara.

On je, kako se sumnja, ovo krivčno djelo počinio na način što je u periodu od 16.jula 2014. do 18.avgusta 2014., u četiri navrata podizao gotovinu u ukupnom iznosu od 760.000 eura.

"On je, sumnja se, ovu sumu novca podigao koristeći falsifikovani pasoš Ruske Federacije koji  je glasio na ime V.E.K, ruskog državljanina a koji je inače vlasnik novca i predmetnog računa kod CKB banke  u Podgorici sa kojeg je osumnjičeni podizao novac.

Osumnjičeni je identifikovan koordiniranim aktivnostima policije, tužilaštva i nadležnih službi iz regiona", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici koji je naložio da se protiv R.V. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo prevara. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.