Policija pretresla šest lokacija u Podgorici: Pronađena droga, oružje...
Ilustracija

Policija pretresla šest lokacija u Podgorici: Pronađena droga, oružje...

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, sa pripadajućim Odjeljenjem bezbjednosti Danilovgrad, danas u jutarnjim časovima, izvršili pretres stanova i drugih prostorija koje koristi šest bezbjednosno interesantnih lica: Ž.B. (48), M.M. (24), M.Š. (32), S.K. (35) i D.Č. (43) iz Podgorice i V.S. (29) iz Danilovgrada.

Pretresi stanova i drugih prostorija su izvršeni u konsultaciji sa nadležnim tužiocem a nakon pribavljenih naredbi od strane istražnog sudije.

"Prilikom pretresa oduzeti su osam mobilnih telefona, više SIM kartica, dvije ručne radio veze marke „Kobra“, dva skupocjena sata marke „Rolex“ i „Viceroy“, metalni boks kao i određena količina supstance za koju se sumnja da je sintetička droge.

Pretresom stana Ž.B. pronađen je i oduzet pištolj marke „RR 51“, dok je od S.K. oduzeto putničko motorno vozilo", saopšteno je iz Uprave policije.

Svi oduzeti predmeti i stvari će u daljem toku postupka biti predmet odgovarajućih vještačenja. 

Sve dalje mjere i radnje prema licima biće preduzimane u konsultaciji sa nadležnim tužiocem. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.