Uhapšeni Novljani, oduzet heroin
Ilustracija

Suzbijanje ulične prodaje opojne droge

Uhapšeni Novljani, oduzet heroin

M.N. i M.L. iz Herceg Novog uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

11.novembra oko 15 časova, postupajući po operativnim saznanjima, na trajektu Lepetani – Kamenari, na putnom pravcu iz Tivta ka Herceg Novom, pripadnici policije zaustavili su putničko motorno vozilo marke „VW Golf III“, hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.L. (31) iz Herceg Novog, dok se na suvozačevom mjestu nalazio M.N. (34) iz Herceg Novog.

"Postupajući po prethodno dobijenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršen je pretres motornog vozila i tom prilikom su pronađena i oduzeta dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, ukupne težine 52,9 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci koji je naložio da se M.N. i M.L. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.