Radovi završeni: Od sjutra dnevni i noćni vozovi na relaciji Bar-Beograd
Ilustracija

Uspostavlja se redovan željeznički međunarodni putnički saobraćaj

Radovi završeni: Od sjutra dnevni i noćni vozovi na relaciji Bar-Beograd

Radovi na „Infrastrukturi železnice Srbije“ između stanica Resnik i Vreoci završeni su i od sjutra se uspostavlja redovan željeznički međunarodni putnički saobraćaj na pruzi Bar-Beograd-Bar prema važećem redu vožnje za 2016/17. godinu.

Kako je saopšteno iz Željezničkog prevoza Crne Gore, u ponudi imaju dnevni voz sa prvim polaskom na relaciji Bar-Beograd iz stanice Bar u 07.10 sati i dolaskom u Beograd u 19.13 sati.

“Polazak dnevnog voza na relaciji Beograd-Bar iz stanice Beograd je u 09.10 sati i dolazak u Bar u 21.15 sati. Noćni brzi voz na relaciji Bar-Beograd polazi iz stanice Bar u 19.00 sati i stiže u Beograd u 07.06 sati, a brzi voz koji polazi iz Beograda u 21.10 sati dolazi u Bar u 09.13 sati”, navode iz ŽPCG javlja Pobjeda.

U dnevnoj ponudi, voz na relaciji Bar-Beograd-Bar polazi u utorak sa obezbijeđenim klimatizovanim kolima i uslugom u vagon restoranu.

“U noćnoj ponudi, brzi voz na relaciji Bar-Beograd-Bar polazi prvi u utorak i saobraća sa kolima visokog konfora sa posteljama, ležajevima i sjedištima, kao i kolima za prevoz automobila”, zaključuju u sapštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.