DPS:U Kotoru u prethodnih 8 mjeseci zapošljeno sestrića, kumova, bratanića i partijskih prvaka Demokrata
Kotor

DPS:U Kotoru u prethodnih 8 mjeseci zapošljeno sestrića, kumova, bratanića i partijskih prvaka Demokrata

Rezultat rada vlasti u Kotoru u prethodnih 8 mjeseci je 75 novozaposlenih sestrića, kumova, bratanića i partijskih prvaka Demokrata u Opštini Kotor, javnim preduzećima i organima lokalne samouprave čiji je osnivač Opština, saopštila je Tea Brajak, odbornica DPS u Skupštini opštine Kotor.

Brajak navodi da se vlast u Kotoru i dalje trudi da besomučno popunjava radne prostore, zapošljava sa konkursom, mimo konkursa, po ugovoru o djelu, kako god stignu, a uglavnom mimo zakona. Time kako  kaže jasno pokazuju da kadrove nemaju, niti su ih ikad imali, samo tu predizbornu podvalu ne žele da priznaju ni sebi ni javnosti.

"Namještanje radnih mjesta partija Demagoga ne obavlja samo za svoje članove, već i za druge bliske im partije i za članove njihovih familija. Zato se ne libe da akte o sistematizaciji radnih mjesta na najotvoreniji način prilagođavaju konkursima za kvazi stručnjake svih oblasti. Da bečićevske parole „mladost, ludost“ imaju odjeka najviše u Kotoru vidimo i kroz to što su na mjesta predsjednika svih upravnih odbora, savjeta i odbora direktora postavljeni penzioneri. Ali to ništa ne čudi kad je i predsjednica Skupštine opštine kao penzioner za ovih 8 mjeseci uspijela da obori svjetski rekord u zakazivanju hitnih sjednica i otkazivanju istih putem SMS poruka. Toliko o mladim naraštajima, novim kadrovima, zapošljavanju mladih i depolitizaciji kojih su puna usta svakom od kravataša", kazala je Brajak.

Zahvaljujući partijskoj knjižici Demokrata Kotor danas liči na Crnu Goru u malom.

"Zbog nedostatka visokostručnog kadra, dovode se pa i na pomoćnička mjesta drugovi iz Podgorice, Tivta, Bara, Herceg Novog, koji uhljebljenje nalaze na grbači građana Kotora. Kada bi ova vlast izgurala mandat do kraja imali bi kompletne rodoslove ispisane na vratima kancelarija.

Do kad će jokićevci potcjenjivati Kotorane i misliti da niko ništa ne vidi?", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.