Zvicer: Mirkoviću nije dat otkaz, već mu je istekao ugovor o radu
Saša Zvicer

Odgovor Demokratama

Zvicer: Mirkoviću nije dat otkaz, već mu je istekao ugovor o radu

Izvršni direktor cetinjskog Komunalnog preduzeća, Saša Zvicer, demantovao je optužbe Demokratske Crne Gore da je kandidatu za odbornika te partije u Prijestonici Cetinje, Danilu Mirkoviću, uručeno rješenje o prestanku radnog odnosa zbog njegovog političkog angažmana.

Na današnjoj pres konferenciji, nositeljka liste Demokrata na izborima u Prijestonici Ivana Vujović istakla je da je činjenica da se Mirković nalazi na izbornoj listi Demokrata, za direktora lokalnog komunalnog preduzeća bila nepremostiva prepreka i očigledna smetnja da mu, kao i svaki prethodni, i ovog puta produži ugovor o radu.

Zvicer je za TVCG potvrdio da je Mirkoviću uručeno rješenje o prestanku radnog odnosa, ali, kako ističe, ne iz političkih razloga.

Osim Mirkoviću, još 15 radnika gardskog zelenila nije produžen ugovor, jer, kako pojašnjava Zvicer, obim posla u ovom dijelu godine nije isti kao u ljetnjim mjesecima.

"Mirkoviću nije dat otkaz, već mu je istekao ugovor o radu, a on je imao ugovor o radu na određeno vrijeme. Radi se o specifičnim poslovima, tako da navodi da je riječ o političkim razlozma nijesu opravdani i argumentovani", istakao je Zvicer.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.