SNP: Spremni smo da saopštimo ko je 1997. jurišao na Tuzi
SNP

Građani Malesije davno prepoznali ko ih obmanjuje

SNP: Spremni smo da saopštimo ko je 1997. jurišao na Tuzi

Gospodine Milo Đukanoviću, ne prepadajete građane Malesije SNP-om jer oni su davno prepoznali od koga Crna Gora, pa i Malesija, najviše stradaju, poručili su iz SNP-a.

"Na skupu DPS-a u Tuzima, dana 10. 11. 2017. godine, Đukanović je napao Demokrate Crne Gore, govoreći da su oni do juče bili dio SNP-a, onog koji je 1997. godine jurišao na Tuzi. Očito, kad nemate argumenata, a niste ispunili obećanja, pominjete ovo. Mi iz SNP-a tvrdimo da Vi znate ko je te 1997. godine organizovao a ko predvodio grupu građana na Tuzi. Ako ne znate kojim slučajem, spremni smo da Vama i građanima Crne Gore saopštimo ko je organizovao a ko predvodio tu grupu građana, čak i imenom i prezimenom“, poručili su iz SNP-a.

Iz ove partije kažu da su saradnici DPS to tada radili plašeći građane Malesije, "sa ciljem da se nanese šteta tada jakoj Socijalističkoj narodnoj partiji Crne Gore".

„Ubijeđeni smo da su građani Malesije davno prepoznali ko ih obmanjuje a i ovo je jedna od tih obmana. Takođe, znaju građani Malesije da Vaše obećanje da će Tuzi dobiti opštinu, je samo prazna priča koju plasirate pred svake izbore radi glasova. Znaju dobro građani Malesije ko se svih ovih godina najviše zalagao za rešavanje njihovih infra-strukturnih problema, u Skupštini gradske Opštine Tuzi i Skupštini Glavnog grada. Naravno, SNP! Zato Vas još jednom, gospodine Đukanoviću, upozoravamo da izuzmete SNP više iz te priče koju ste Vi i Vaši najbliži saradnici izraubovali, da ni vi u nju više ne vjerujete“, zaključili su u SNP-u.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.