Jedino Crnogorska nudi konkretni predlog za problem nezaposlenosti na Cetinju
Filip Martinović

Jedino Crnogorska nudi konkretni predlog za problem nezaposlenosti na Cetinju

„Skoro da nema predstavnika bilo koje političke stranke koja će da učestvuje na cetinjskim izborima, a da ne pomene da su ogromna nezaposlenost i iseljavanje stanovništva najizraženiji problemi Cetinjana. I umjesto da objasne kako da se nezaposlenost smanjuje a stanovništvo uvećava, najčešće slušamo prazne priče i politička prepucavanja“, izjavio je danas Filip Martinović, kandidat Crnogorske za odbornik u Skupštini Prijestonice.

Martinović je rekao da je Crnogorska jedina politička partija na Cetinju koja nudi konkretni predlog kako da se utiče na smanjenje broja nezaposlenih Cetinjana i zaustavi selidba sugrađana u druge gradove ili države.

„Naš odgovor na ove probleme je razvijanje Cetinja kao centra kreativnog turizma u Crnoj Gori. Ova vrsta turizma podrazumijeva aktivno učestvovanje gostiju u životu mjesta, upoznavanje lokalnih običaja, sticanje autentičnog iskustva i sve to omogućava gostima da na Cetinju borave nekoliko dana, a ne nekoliko sati kao što je slučaj sada“, dodao je Martinović.

To za Cetinjane znači priliku za posao i veću zaradu. Odnosno šansu da sebi obezbijede posao od kojeg mogu pošteno i dostojno da žive u svom gradu. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.