Brutalna Karleuša: Viki, nisi zvijezda, loša si riba i katastrofalan pjevač
Karleuša

Svađa koleginica u Zvezdama Granda

Brutalna Karleuša: Viki, nisi zvijezda, loša si riba i katastrofalan pjevač

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se posvađale tokom komentarisanja takmičara "Zvezda Granda".

Rasprava je počela kada je JK rekla koleginici da ne zna šta je harizma i da je ona za nju svjetska zvijezda.

- Harizma je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svjetska zvijezda - rekla je Karleuša, a Ana Bekuta ju je podržala.

- Tako je - rekla je Bekuta.

- A, ti što se uvlačiš Karleuši - odgovorila je Viki Ani. Nakon ovog komentara nastao je haos.

- Ti znaš da svjetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Riječ je o harizmi, popularnosti, zvjezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pjevač, nekada i katastrofalan. Nisi mega zvijezda, ali meni si uvijek bila jako interesantna. Ali, ti i ja na temu popularnosti i harizme, ne možemo da pričamo - vikala je Jelena.

- Ma, gdje si ti svjetska zvijezda? Budi zahvla što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svjetskim medijima - odgovorila je Viki Jeleni, koja je nabrajala u kojim evropskim i američkim medijima je bila do sada.

Priča se potom nadovezala na igranje oko šipke, a Jelena je i tada napala koleginicu.

"Kakva šipka, Viki?! Prvo, za šipku moraš da budeš dobra riba. Moraš da imaš barem du*e! Ti nemaš čak ni du*e", zaključila je Karleuša.

- Ti si ovdje da bih se ja zajebavala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvijezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni pričati. Ti si ovdje dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak - rekla je "mala od skandala" u svom stilu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.