Naser Orić povrtaniku kojem su otrovane krave kupio dvije
Foto:Avaz

Rogatica

Naser Orić povrtaniku kojem su otrovane krave kupio dvije

Naser Orić, ratni komandant odbrane Srebrenice, donirao je jutros dvije krave za povratničku porodicu u Rogatici, kojoj su prije dva dana otrovali stoku.

Kako saznaje sarajevski Avaz, Orić je Nedžada Hercegliju, povratnika iz Rogatice kontaktirao sinoć, a krave su mu jutros iz Srebrenice stigle ispred  porodične kuće.

Ovu informaciju je za "Avaz" potvrdio i Naser Orić.

Inače, Hercegliji su prije dva dana pronađene tri mrtve krave, a sumnja se da su otrovane i da su to navodno počinili komšije Srbi.

873x400

Foto:Avaz

 Orić će u narednim danima ovoj porodici donirati i konja.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.