Humani i hrabri policajac: Inspektor Drobnjak će biti nagrađen
Foto:MUP

Obišli ga Nuhodžić i Stojanović

Humani i hrabri policajac: Inspektor Drobnjak će biti nagrađen

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Slavko Stojanović posjetili su danas policijskog inspektora Marka Drobnjaka u njegovom porodičnom domu.

Povrede u predjelu natkoljenice i koljena, koje je inspektor Drobnjak zadobio pokušavajući da zaštiti sugrađanku od napada pljačkaša na sreću nijesu težeg karaktera, te je stoga, nakon ukazane ljekarske pomoći, juče upućen na kućno liječenje. 

Izrazivši poštovanje prema humanom i hrabrom činu inspektora Drobnjaka, ministar Nuhodžić i direktor Stojanović kazali su kako je ovim postupkom iskazana izuzetna lična i profesionalna posvećenost.

"Čvrsto vođen kodeksom policijske etike, inspektor Drobnjak pokazao je kako su policijski službenici, čak i kada nijesu na dužnosti, spremni da sopstveni život izlože riziku kako bi ispunili ulogu po kojoj su prepoznati u široj zajednici, a to je da štite građane, obezbijede im miran, siguran i bezbjedan život" istakao je Nuhodžić.

Nuhodžić je kazao da učestali napadi na policajce u Crnoj Gori u posljednji nekoliko godina i njihovo povrjeđivanje pri obavljanju zadataka, ukazuju na to da sudska praksa, odnosno kazne za ova djela moraju biti znatno oštrije, cijeneći društveni značaj i težinu poslova koje policijski službenici obavljaju, čuvajući javni red i mir i bezbjednost svih nas. 

Jučerašnjim hrabrim činom inspektor Drobnjak je sva načela policijske profesije pokazao na djelu, zbog čega će biti nagrađen od strane menadžmenta Ministarstva i Uprave policije, konstatovali su ministar Nuhodžić i direktor Stojanović

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.