Sarajevo: Muškarac se raznio bombom nasred ulice
Sa lica mjesta, foto:Faktor.ba

Ispred kuće izvadio bombu i legao na nju

Sarajevo: Muškarac se raznio bombom nasred ulice

Nezapamćenja tragedija dogodila se danas u sarajevskom naselju Vratnik.

Kako prenose bosanski mediji iz MUP-a Kantona Sarajevo, u 11.20 došlo je do aktiviranja eksplozivne naprave, a od zadobijenih povreda preminuo je Darko Kofrc.

Faktor navodi da je nastradali navodno izašao iz kuće, otišao do pekare i pri povratku ispred kuće izvadio bombu i legao na nju. Osim stradalog, drugih povrijeđenih nije bilo. 

Prema istom izvoru,, preminuli je bio porodičan čovjek, otac dvoje djece i tapetar po zanimanju. 

- Bio je "o sebi - pri sebi" čovjek, zaista ne mogu da vjerujem šta se desilo. Imao je tapetarsku radnju u blizini i kolko znam dobro situiran, ne znam ni da je imao bilo kakvih zdravstvenih problema - kazao je jedan od poznanika poginulog. 

Navodno, čovjek je aktivirao bombu nasred ulice Mešino ćoše.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.