U jednoj ruci novčanik u drugoj nož: Pogledajte kako razbojnik napada inspektora (FOTO)
Pajković napada inspektora

Uhapšen Drago Pajković

U jednoj ruci novčanik u drugoj nož: Pogledajte kako razbojnik napada inspektora (FOTO)

Podgorička policija uhapsila je jutros Draga Pajkovića, osumnjičenog za ranjavanje inspektora Marka Drobnjaka. Drobnjak je ranjen juče dok je pokušavao da spriječi razbojnika da pokrade žensku osobu.

"D.P. je, kako se sumnja na osnovu dosadašnjih preduzetih policijskih mjera i radnji, juče upotrebom noža policijskom službeniku Marku Drobnjaku zadao povrede u predjelu nogu u momentu kada ga je Drobnjak sustigao nakon što je izvršio razbojništvo". saopštila je Uprava policije.

Drobnjak je uspio da snimi nekoliko fotografija neposredno nakon što je ranjen, nakon momenta kad je zadobio ubode nožem i kada je počinilac krenuo da bježi. 

photo1

foto:Uprava policije

O svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji će kvalifikovati krivično djelo počinjeno na štetu policijskog službenika Drobnjaka.

photo2

foto:Uprava policije

Podsjeća se, juče oko 15,20 časova Drobnjak je u Bulevaru Save Kovačeviča u Podgorici pritekao u pomoć ženskoj osobi nad kojom je muškarac izvršio razbojništvo.

"Počinilac krivičnog djela je, naime, udario V.K. po ruci i njoj je ispao novčanik u kojem se nalazio novac. Počinilac je uzeo novčanik i krenuo da bježi a policijski službenik Drobnjak, koji je bio u blizini i nije bio na dužnosti u tom momentu, je reagovao i krenuo za njim u namjeri da ga sustigne. Počinilac krivičnog djela mu je tom prilikom nanijeo povrede nožem u predjelu nogu i pobjegao. Policijskom službeniku Drobnjaku je pružena medicinska pomoć. Povrede koje je zadobio nisu opasne po život", podsjećaju iz policije.

photo3

Pajković bježi, foto:Uprava policije

Drobnjak, koji je službenik Odsjeka za borbu protiv droge, nije bio na dužnosti kada je pokušao da sustigne počinioca razbojništva, a svojim postupkom pokazao je izuzetnu ličnu i profesionalnu hrabrost jer je pokušao da uhvati počinica krivičnog djela i vrati oštećenoj novčanik od lica koje je imalo nož i koje ga je potom povrijedilo, rečeno je ranije iz Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.