Razvode se Emina i Mustafa?
Mustafa i Emina

Razvode se Emina i Mustafa?

Vijest da se razvodi pjevački par Emina Jahović Sanadal i Mustafa Sanadal zatresla je Tursku, a oglasili su se i oni.

Emina i Mustafa su u braku od 2008. godine, međutim, upoznali su se nekoliko godina prije nego što su izgovorili sudbonosno "da".

Imaju dvojicu sinova Jamana i Javuza. Upravo zbog svog slavnog supruga, pop-pjevača i Emina je postala zvijezda u Turskoj.

Mediji se utrkuju ko će prije prenijeti vijest o ovoj porodici, a najnovija koja je na nekoliko strana tabloida jeste da se razvode.

Par navodno ima problema u braku i dugo se već nigdje ne pojavljuju zajedno. Kako prenose mediji, navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu.

Međutim, Emina i Mustafa su se prije nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada za "Haberler" rekao:

- Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vijesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu - rekao je Mustafa, dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

- Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gdje god da se pojavi - dodala je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.