Vujisić i Šćepanović pušteni da se brane sa slobode
ZIKS

Nakon šestomjesečnog pritvora

Vujisić i Šćepanović pušteni da se brane sa slobode

Osumnjičeni za pranje novca Dejan Vujisić i Željko Šćepanović pušteni su da se brane sa slobode nakon šestomjesečnog pritvora.

Podsjetimo, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević i biznismen Miomir Nikolić sumnjiče se da su formirali kriminalnu grupu kroz koju su, navodno, nelegalan novac "upumpavali" u legalne tokove.

Među saslušanima su bili Dejan i Violeta Bušković, Miloš Gvozdenović, Željko Pejović i Radovan Šćekić, kojima nije određen pritvor, prenosi Rtcg.

Medojević je ranije kazao ne poznaje osobe koje su saslušavane pod sumnjom da su prali novac za kriminalnu grupu koju je navodno formirao on i biznismen Momir Nikolić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.