Marković, Stanković i Pažin stoje iza ugrožavanja bezbjednosti lidera DF-a
Knežević, Medojević i Mandić, Foto: Facebook

Predsjedništvo DF-a

Marković, Stanković i Pažin stoje iza ugrožavanja bezbjednosti lidera DF-a

Predsejdništvo Demokratskog fronta (DF) optužilo je danas premijera Duška Markovića, vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića i ministra pravde Zorana Pažina da stoje iza ugrožavanja bezbjednosti lidera DF-a.

"Ocjenjujemo veoma zabrinjavajućom namjeru Duška Markovića, Zorana Pažina i Ivice Stankovića da se kroz instruiranje svedoka saradnika Saše Sinđelića, pokušaju kriminalizovati lideri DF, kao navodni naručioci njegovog atentata, čime nam se crta meta na grudima i ugrožava naša bezbjednost. Mi shvatamo paniku u redovima režima zbog kraha lažnog montiranog slučaja državnog udara, gdje cijela Crna Gora gleda na koje grane je ovaj režim doveo tužilaštvo i pravosuđe, da nam se sprda čitav svijet. Ipak, pokušaji režima da crtaju mete na grudima lidera DF i da ugrožavaju našu bezbjednost i bezbejdnost naših porodica, neće ostati bez adekvatnog odgovora DF", navodi se u saopštenju Predsjedništva DF-a.  

U saopštenju se dodaj da je kao dio nove faze obračuna režima sa DF, obijena kuća Predraga Bulatovića, kao i da je juče izvedena diverzija na automobilu Branka Radulovića, što ocjenjuju kao nastavak progona i pokušaja i fizičke eliminacije lidera DF-a.

"Ukoliko se odmah ne otkriju nalogodavci, organizatori i izvršioci ovih napada na lidere DF, DF će Duška Markovića, Ivicu Stankovica i Zorana Pažina držati kao opdgovorne za pokušaj fizičke likvidacije lidera DF. Predsjedništvo DF je ocjenilo da naši hrabri aktivisti odrađuju sjajan posao u kampanji za lokalne izbore u Mojkovcu i na Cetinju, uprkos činjenici da zbog eskalacije državnog, tužilačkog, pravosudnog, medijskog , mafijaškog progona lidera DF, mi nijesmo u mogućnosti da damo svoj puni doprinos kampanji, što je i cilj ove režimske harange protiv DF. Predsjedništvo DF je sigurno da će građani Mojkovca i Cetinja prepoznati hrabru i časnu borbu DF za pravdu i istinu i da će svojim glasom listama DF, postati dio pokreta za oslobođenje naše države od okova jednog korumpiranog i anticrnogorskog režima koji je opljačkao državu i narod i obrukao naše slavne pretke i našu istoriju", naveli su u saopštenju. 

Kazali su da nema predaje.

"Sloboda ili ništa. Samo Front oslobađa. Do pobjede. Na muci se poznaju junaci. Samo složno. Samo jako", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.