Zaposleni u Ministarstvu ekonomije dobrovoljno dali krv
Foto: Ministarstvo ekonomije

Na čelu sa ministarkom Sekulić

Zaposleni u Ministarstvu ekonomije dobrovoljno dali krv

Ministarstvo ekonomije, na čelu sa ministarkom Dragicom Sekulić, organizovalo je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi u Podgorici.

U akciji je učestvovalo oko 20 zaposlenih u Ministarstvu ekonomije, koji su na taj način podržali kampanju „Pruži ruku za život! Daruj krv“, a koju sprovode Crveni krst Crne Gore, Radio-televizija Crne Gore i Zavod za transfuziju krvi Crne Gore.

20171110094542preview

„Svaka akcija koja može na bilo koji način da doprinese zdravlju i popularizaciji ovakvih vrsta akcija je dobrodošla u Ministarstvu ekonomije i, vjerujem, drugim resorima. Uvijek smo tu na raspolaganju, posebno za ovakve vrste doprinosa i zdravlju, i društvu i vjerujem da ovo neće biti jedini put“, kazala je ministarka Sekulić.

20171110091800preview

Zavod za transfuziju krve se zahvaljuje organizatorima i poziva druge društvene subjekte da uvrste dobrovoljno davalaštvo krvi u svoje redovne aktivnosti i tako doprinesu obezjeđivanju dovoljnih količina krvi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.