Seksom do vitke linije
Ilustracija

Dijeta? NE!

Seksom do vitke linije

Tajna dobre linije krije se u seksu i u određenim pozama.

Svakodnevnim "normalnim" seksom za pola sata troši se 150 kalorija, a divlji seks potroši 350 kalorija, što je jednako kao pola sata trčanja.

Seksolozi savjetuju da se seksate tri do pet puta nedjeljno, a vikendom i do dva puta na dan. Tako ćete iskoristiti najbolje od ove vježbe, a žene bi trebalo da kontrolišu svoj orgazam, odnosno da se pomjeraju tako da je stimulacija najveća jer tako upotrebljavaju najviše mišića, i to u pozi kada su one na partneru jer tako najviše vježbaju ramena, ruke i butine.

Osim toga, 15 minuta strastvenog ljubljenja ujutro, popodne i uveče, tri puta nedjeljno sagorijeva oko 100 kalorija dnevno, što je 36.500 kalorija godišnje, dakle oko 4,5 kilograma, piše Ordinacija.večernji.hr.

Ako seksom želite da održite vitku liniju, trebalo bi da se svaki put seksate najmanje 15 minuta, a poza koja aktivira najviše mišića kod muškaraca je - misionarska. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.