Zejnilović: Političko posrnuće SDP -a u Tuzima
DPS

DPS ocijenio

Zejnilović: Političko posrnuće SDP -a u Tuzima

Političko posrnuće Krivokapićevog SDP-a najbolje se ogleda u slučaju Bisere Lekić iz Tuzi, koja je na odborničku listu te partije dospjela mimo svoje volje, zloupotrebom njenih podataka i činjenice da je nepismena, poručuju iz Demokratske partije socijalista.

"Osim što su očigledno jedva uspjeli da skupe ljude iz Tuzi koji bi doborovljno pristali na SDP-ove političke marifetluke i sitna kalkulisanja, pa su pribjegli falsifikatima i zloupotrebama, kad su shvatili da se može desiti da nemaju kompletnu listu, ovim postupkom je ta partija pokazala kakav odnos ima prema građanima Crne Gore. Očigledno su oni za SDP isključivo moneta za potkusurivanje i krpljenje propusta koje su sami napravili u svojoj politici, pa ako neće milom sa njima, onda će silom - uz pomoć grubih falsifikata", navodi se u saopštenju DPS-ove odborničke kandidatkinje Sande Zejnilović.

Ona poručuje da je nedostojanstven, prevarni odnos prema bilo kom građaninu Crne Gore, bez obzira na njegov nivo obrazovanja i lično opredjeljenje, nedopustiv način bavljenja politikom. 

"Međutim, od onih koji su sve ono za šta su se navodno borili, zarad vlasti i funkcija, pogazili - ništa nas više ne može iznenaditi", zaključila je Zejnilović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.