PZP: Pokušaj likvidacije Branka Radulovića, odšarafili šarafe na autu
Branko Radulović

Policija obaviještena

PZP: Pokušaj likvidacije Branka Radulovića, odšarafili šarafe na autu

Juče je pokušana likvidacija potpresjednika Pokreta za promjene i člana Predsjedništva Demokratskog fronta profesora Branka Radulovića, saopšteno je iz PZPa.

Pokret za Promjene saopštio je, da je juče, klasičnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posledicama, bio izložen Radulović.

"Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da prof. Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti. O svemu je danas informisana Uprava Policije, pri čemu je profesor Radulović podnio prijavu Centru Bezbjednosti Podgorica o navedenom događaju", saopšteno je iz PZPa.

Kako se dodaje, stručne službe Centra Bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečević, su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj.

Iz Radulovićeve partije ističu da ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja  Radulovića i njegove porodice.

"Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji  protivnici kriminalnog režima", zaključuju iz PZPa.

Iz policije su kazali da je Radulović danas oko 11,15 časova CB Podgorica prijavio da je nepoznato lice juče, 08.11.2017. godine, u intervalu od 10,30 do 13,30 časova, odšarafilo šarafe sa prednjeg lijevog točka njegovog vozila „Audi A4“, dok se nalazilo parkirano na parking prostoru Parking servisa kod Gradskog stadiona u Podgorici.

"On je kazao da je juče osjetio lupanje kad je krenuo vozilom, ali da je tek danas vidio da nešto nije u redu sa prednjim lijevim točkom. Policija preduzima aktivnosti kako bi se utvrdilo činjenično stanje i rasvijetlio događaj koji je Radulović prijavio", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.