Podgoričanin ukrao auto i pokušao da ga proda: Na kraju zapaljeno u Doljanima
ilustracija

Uhapšen D.Lj.

Podgoričanin ukrao auto i pokušao da ga proda: Na kraju zapaljeno u Doljanima

Podgoričanin D.Lj. (38) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa u produženom trajanju.

Krađu je kako se sumnja počinio u dva navrata tokom oktobra ove godine - saopštila je Uprava policija.

Naime, sumnja se da je 16. oktobra upotrebom podesnog sredstva obio vrata automobila marke golf vlasništva Z.Đ.  iz Podgorice, koje je bilo parkirano na parking prostoru u ulici Zmaj Jovinoj u Podgorici.

Iz vozila je, sumnja se, otuđio torbu sa lap-top računarom, nekoliko CD–a i USB memorijsku karticu - navode iz UP.

Policija sumnja se i da je 27. oktobra iskoristio nepažnju vlasnice automobila marke „Lancia Y 10“, vlasništvo A.B. iz Podgorice, koja je vozilo ostavila otključano sa ključem u kontakt bravi na parking prostoru u centru Podgorice.

Tada je upalio auto i odvezao se njime, a potom je pokušao da isto proda na više auto otpada.

Kada u tome nije uspio, D.Lj. je, kako se sumnja, vozilo odvezao u mjesto Doljani i tamo ga parkirao. To vozilo je zatim zapaljeno o čemu je sačinjena fotodokumetacija.

"Oba ova događaja su rasvijetljena na osnovu kvalitetnog operativnog rada na terenu, koji je rezultirao identifikovanjem i lišenjem slobode D.Lj.Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.