Milačić: I avioni Montenegro erlajnza u službi NATO-a
Marko Milačić

Milačić: I avioni Montenegro erlajnza u službi NATO-a

Mislio sam da kao društvo ne možemo niže, ali sam jutros, na visini, u avionu nacionalne avio kompanije, Montenegro erlajnzu, shvatio da se našoj nacionalnoj patologiji ne nazire dno, ocijenio je Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu.

Propaganda, kaže, ne zna za visinske prepreke, pa putnik, dodaje on, u brošuri može pročitati da smo zahvaljujući herojstvu naših predaka dobili potomke koji su nas uveli u najveći vojni savez na svijetu, NATO, u društvo najmoćnijih zemalja.

"Zamislite te jeftine, provincijlne i patetične, naravno - po društvo opasne paralele, tu prazninu duha koja može da poveže naše zaista herojske pretke, koji su se do smrti borili za slobodu, sa nasilnim i manipulatorskim uguravanjem u jednu anti-slobodarsku i anti-demokratsku mašinu, kakva je NATO. I to u turističkoj brošuri.To je današnja, falsifikovana Crna Gora, toliko falsifikovana koliko i podatak iz ovog istog teksta da je riječ o brošuri za ljeto, mjesec jul.A skoro će Deda mraz", napisao je Milačić na Fejsbuku uz fotografiju.

IMG7446

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.