Sudar tri vozila u Nikšiću, povrijeđeno 6 osoba
ilustracija

Sudar tri vozila u Nikšiću, povrijeđeno 6 osoba

U saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva automobila i kombi, a koja se juče oko 17h dogodila u Ulici Narodne omladine u Nikšiću jedna osoba teže je povrijeđena, a pet lakše.

Nakon ukazane ljekaske pomoći svi su pušteni kući, dok je Slavica Grbović (42), zbog preloma kostiju rebara zadržana na odjeljenju opšte hirurgije, potvrđeno je portau Onogošt iz nikšićke Opšte bolnice  

U udesu su učestvovali “golf 3” kojim je upravljao Saša Lalić (40), Nenad Đurović(31) koji je upravljao taxi vozilom marke „tojota“ i i kombi marke „mercedes“ kojim je upravljao Ranko Zorić.

Okolnosti udesa biće poznate nakon nalaza vještaka.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.