Sastanak građanske opozicije sledeće sedmice, domaćin Demos
Vladimir Joković

Joković najavio

Sastanak građanske opozicije sledeće sedmice, domaćin Demos

Naredni sastanak građanske opozicije najvjerovatnije će biti održan iduće sedmice, a domaćin će biti Demos – kazao je za Pobjedu Vladimir Joković, predsjednik SNP-a.

On je istakao da će tzv. građanska petorka razgovarati o aktuelnoj političkoj situaciji i, kako je istakao, preduzimanju daljih koraka ka prevazilaženju problema i ostvarenju opozicionih ciljeva.

Predstavnici Demokrata, SNPa, Ure, SDP-a i Demosa prošli sastanak održali su u centrali SNP-a 16. oktobra. Ponovili su da ne odustaju od zahtjeva ispostavljenih DPS-u, odnosno od prijevremenih parlamentarnih izbora.

Poručili su da nastavljaju bojkot Skupštine do ostvarenja svojih ciljeva.

- Građanska opozicija insistira na potrebi hitnog razrješenja dramatične političke i institucionalne krize, koja se svakim danom produbljuje, odbijanjem DPS-a da prihvati dobro poznate uslove opozicije. Izbori u skladu sa preporukama OEBS-a i drugim prijedlozima opozicionih političkih subjekata s ciljem suzbijanja izbornih manipulacija, garant su političke i institucionalne stabilnosti u Crnoj Gori - poručili su predstavnici pet partija, nakon sastanka. 

Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.