Češka će i dalje snažno podržavati Crnu Goru
Sa sastanka

Darmanović primio Karela Urbana

Češka će i dalje snažno podržavati Crnu Goru

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je danas u nastupnu posjetu novoimenovanog, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Češke Republike u Crnoj Gori Karela Urbana.

Darmanović je poželio dobrodošlicu i uspjeh češkom ambasadoru u obavljanju diplomatske misije.

"Izrazio je zadovoljstvo odličnim odnosima dvije države koje imaju sadržajnu saradnju u brojnim oblastima i zahvalio Češkoj na kontinuiranoj i nesebičnoj podršci Crnoj Gori u integracionim procesima", saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Ambasador Urban je kazao da će njegova misija biti posvećena daljem unapređenju odnosa dvije prijateljske države, posebno u sferi ekonomije.

Istakao da će Češka i dalje snažno podržavati Crnu Goru tokom pregovaračkog procesa sa Evropskom unijom. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.