Bačena bomba pored automobila mitropolita Hrizostom
Ilustracija

U Foči

Bačena bomba pored automobila mitropolita Hrizostom

Fočanska policija traga za jednom ili više osoba koje su prošle noći bacile bombu u krug Bogoslovije, pored automobila "audi A-6", koji koristi mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

Načelnik Odjeljenja za kriminalističku policiju Policijske uprave Foča Duško Tomović rekao je novinarima da su uzeti tragovi sa mjesta eksplozije, piše Dnevni avaz.

On je naveo da je na automobilu nastala manja materijalna šteta i da se policija, dok se ne obavi vještačenje, neće izjašnjavati o vrsti eksplozivne naprave.

"Naprava je bačena u blizini vozila", rekao je Tomović.

Eksploziju je policiji oko 2.30 prijavio noćni čuvar.

U trenutku eksplozije mitropolit Hrizostom je spavao u objektu Bogoslovije, ispred kojeg je automobil bio parkiran.

Mitropolit je u fočanskoj Bogosloviji prisustvovao dvodnevnom seminaru svještenika svoje eparhije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.