U požaru u Baru uništena dva automobila  (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Dvadesetak dana nije korišten automobil

U požaru u Baru uništena dva automobila (VIDEO)

U požaru koji je izbio oko podneva na parkingu ispred butika “Laguna” u centru Bara, danas su uništeni automobili Folksvagen “Polo” i Foksvagen “Pasat karavan” barskih registarskih tablica.

Prema dostupnim podacima, požar je izbio na ”Polu” u vlasništvu Sava Pavićevića, i to u momentu dok je on, nakon ulaska u automobil, startovao motor. U tom momentu, naočigled prolaznika, počelo je da dimi ispod haube, a dok je vozač izlazio iz auta, vatra se proširila i na susjedni "pasat”.

Prve indicije ukazuju na samozapaljenje zbog elektroinstalacija, a iz policije su rekli da je vozač kazao da dvadesetak dana nije koristio automobil.  

Iz policije je rečeno da je najvjerovatnije došlo dod samozapaljivanja automoblila "Polo".

"Povodom objavljivanja dezinformacije na društvenim mrežama da je u Baru bačena bomba pod putničko motorno vozilo, radi tačnog informisanja javnosti, obavještavamo Vas sljedeće:  Naime, 08.11.2017 godine oko 12,00 časova u ulici Jovana Stojanovića u Baru, došlo je najvjerovatnije do samozapaljivanja putničkog motornog vozila marke „Polo“ barskih registarskih oznaka, vlasništvo S.P. iz Bara, gdje je nakon startovanja vozila od strane S.P. došlo do požara u djelu motora i akumulatora. U trenutku izbijanja požara u navedenom vozilu nalazio se vlasnik koji nije zadobio povrede, dok je požar djelimično zahvatio susjedno  vozilo marke „Pasat“ barskih registarskih oznaka ,vlasništvo M.K. iz Bara", kazali su iz Uprave policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.