Maloljetnik izboden u tuči u blizini škole
Ilustracija

Novi Pazar

Maloljetnik izboden u tuči u blizini škole

U Novom Pazaru, u blizini medicincke škole, došlo je danas do svađe više mladića, nakon čega je upotrijebljeno hladno oružje, a jedan maloljetnik je zadobio teške tjelesne povrede.

"Mladić star 17 godina sa dvije ubodne rane dovezen je u naš zdravstveni centar sa ranama u predjelu stomaka. Radi se o teškim tjelesnim povredama opasnim po život i u toku su pripreme za njegovu operaciju na hiruškom odjeljenju u Novom Pazaru", kazala je portparolka Zdravstvenog centra Suada Gicić Skenderi.

Kako je saopšteno nekon operacije, zdravstveno stanje mladića je stabilno.

Prema nezvaničnim infortmacijama uhapšen je K.L. koji se sumnjiči da je oštrim predmetom nanio teške tjelesne povrede O.Z.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.