Vampriski lifting grudi je HIT kod žena (VIDEO)
Ilustracija

Novi trend zavladao svijetom

Vampriski lifting grudi je HIT kod žena (VIDEO)

Otkako je najpoznatija starleta na svIJetu promovisala tretman za podmlađivanje lica pomoću sopstvene krvi, mnoge dame su se odlučile da probaju to isto.

Prošlo je nekoliko godina otkako je reality zvijezda Kim Kardashian svijetu pokazala svoje lice neposredno nakon PRP tretmana, poznatog i pod nazivom “vampriski lifting”.

Iako je Kimino lice na fotografiji koju je podijelila na Instagramu bilo naduveno i “istačkano” kapljicama krvi, žene širom svijeta su pohrlile u kozmetičke salone kako bi i same isprobale ovaj tretman.

Ovaj tretman se nije dugo zadržao samo na licu, već se nedavno “preselio” i na ženske grudi. Naime, inspirisani “vampirskim” faceliftingom, američki plastični hirurzi razvili su i “vampirsko” podizanje grudi!

Procedura uključuje uzimanje 60 mililitara krvi iz ruke pacijenta, nakon čega se posebnom metodom trombociti odvajaju od crvenih krvnih zrnaca. Trombociti se podstiču na stvaranje proteina koji obnavljaju ćelije, a potom se se ovakva krv ubrizgava u grudi.

Ovaj tretman se posebno preporučuje ženama čije su se grudi nakon porođaja opustile, ali i onima koje imaju ne baš privlačne promjene na koži grudi ili uvučene bradavice. Naravno, prije samog postupka nužno je obaviti mamografski pregled, kako bi se isključila mogućnost postojanja tumora, jer se u tom slučaju tretman ne smije sprovoditi.

Kako izgleda ovaj “krvavi” tretman može vidjeti u videu koji slijedi:

Savršena.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.