Nikolić: Abazović opet obmanjuje građane
Miloš Nikolić

Optuživši Anu Đukanović

Nikolić: Abazović opet obmanjuje građane

Predsjednik GP URA Dritan Abazović na današnjoj pres konferenciji po ko zna koji put obmanuo je građane Crne Gore optuživši Anu Đukanović da je izbjegla plaćanje poreza otvorivši firmu koja nikada nije imala nijednog eura prometa, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Miloš Nikolić.

Iz GP URA su na današnjoj pres konferenciji saopštili da je skandalozno da članovi najuže porodice bivšeg premijera i sadašnjeg predsjednika DPS-a svoj posao obavljaju preko "offshore" destinacija izbjegavajući plaćanje poreza u Crnoj Gori i na taj način prikrivaju svoje lično bogatstvo.

"Tendenciozno, zlonamjerno i sa ciljem nanošenja političke štete, Abazović je propustio da kaže da je u samim papirima jasno navedeno da to što se nečije ime pominje u njima ne znači da je na bilo koji način prekršio zakon ili uradio bilo šta nelegalno", naveo je Nikolić u reagovanju.

Prema njegovim riječima, Abazović zlonamjerno i politikantski spinuje, u želji da se jeftinim obmanama pokuša pribaviti koji glas podrške građana, "a sve u nadi da partija od pola mandata možda nekad u dalekoj perspektivi ostvari istorijski uspjeh i dostigne cenzus".

"I za kraj, par riječi o patriotizmu veseloj trojci URE sa pres konferencije. Država se voli tako što je sačuvate od rata, omogućite joj da povrati nezavisnost, uvedete je u NATO, sačuvate njenu suverenost i pravo da odlučuje o svojoj sudbini odbranivši je od ruskih i svih drugih nasrtaja, povećate BDP četiri puta za 15 godina, prosječnu platu sa 93 na 511 eura i time što otvorite 28 od 33 pregovaračka poglavlja, kako bi u dogledno vrijeme postala punopravna članica Evropske Unije. Dok ne naučite da se na ovaj način stiče povjerenje građana, a ne snimanjem besmislenih spotova i organizovanjem još besmislenijih konferncija za novinare, tumaraćete političkom scenom Crne Gori u potrazi za cenzusom", poručio je Nikolić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.