Filmska potjera u Novom Sadu, uhapšen Hrvat, zaplijenjeni narkotici
Ilustracija

Filmska potjera u Novom Sadu, uhapšen Hrvat, zaplijenjeni narkotici

U Novom Sadu policija je sinoć oko 20 sati, tokom potjere, pucala u gumu jednog automobilai uhapsila državljanina Hrvatske, javio je Radio 021.

Sve se odigralo na ulazu u Novi Sad, iz pravca Kaća.

Novosadska policija je zaplijenila 40.000 psihoaktivnih tableta i uhapsila državljanina Hrvatske B.A. (64), osumnjičenog za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Tablete su pronađene u njegovom automobilu kojim je pokušao da pobjegne, pa su policijski službenici ispalili hitac u gumu.

Prilikom pokušaja bjekstva, osumnjičeni je oštetio dva službena vozila.

B.A. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.