Napad na televiziju u Kabulu: Padale bombe, odjekuje pucnjava
Foto:EPA

Napad na televiziju u Kabulu: Padale bombe, odjekuje pucnjava

Naoružani napadači upali su danas u prostorije avganistanske televizije Šamšad u Kabulu, izjavili su očevici, dodajući da u napadu ima mrtvih i povrijeđenih.

 "Vidio sam napadače na kamerama za nadzor… pucali su na čuvara i ušli. Bacali su bombe i pucali", rekao je novinar Televizije Šamšad, Fejsal Zaland koji je uspio da pobjegne iz zgrade.

U trenutku kada su napadači izveli napad u prostorijama televizije bio je veći broj zaposlenih.

Odjekuje pucnjava, a snage bezbjednosti i vozila hitne pomoći upućena su na mjesto napada, javlja TOLOnews a prenosi Al Džazira.

Niko nije preuzeo odgovornost za napada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.